Personlig modstandsdygtighed i krisetider

Personlig modstandsdygtighed opnås ved at opdyrke dit netværk! Dette budskab gælder som udgangspunkt for alle. Måske er det endda særligt relevant for små virksomheder og solo-selvstændige, der ikke har det arbejdsmæssige sikkerhedsnet, som mange andre har.

Covid-19 har efterhånden lukket vores samfund ned on/off i knap et år. Det har påvirket både store og små virksomheder. Men sidstnævnte har nok været mest udsat, grundet en lavere grad af solvens. Børn har været sendt hjem fra skole og forældre har skullet håndtere hjemmeskoling. Samtidig hermed har forældre skullet varetage et arbejde – også hjemmefra. Så også på familiefronten har der været en stor udfordring – måske ligefrem en krise! Og det har naturligvis presset og påvirket hver eneste familie.

Der har i medierne været tale om krisehåndtering på virksomheds- og organisatorisk plan. Men måske har der manglet fokus på krisehåndtering på det personlige plan. Vi har i nedenstående tegnede essay prøvet at fokusere på den personlige modstandsdygtighed, der bliver sat ekstra på prøve i krisetider.

Essayet er inspireret af artiklen “The Secret to Building Resilience” af Rob Cross, Karen Dillon og Danna Greenberg fra Harvard Business Review.

Personlig modstandsdygtighed s1
Personlig modstandsdygtighed s2
Personlig modstandsdygtighed s3
Personlig modstandsdygtighed s4
Personlig modstandsdygtighed s5
Personlig modstandsdygtighed s6

Tidligere essay om modstandsdygtighed kan læses her. Læs flere tegnede essays her og her.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til dette essay eller til vores generelle ydelser. Skriv til info@opticcircus.dk eller gå ind på vores hjemmeside Optic Circus.

JOIN OUR NEWSLETTER AND RECEIVE OUR MAGAZINE ABOUT VISUAL COMMUNICATION as pdf-file
Join our newsletter and receive OUR MAGAZINE ABOUT VISUAL COMMUNICATION (in Danish only) as a pdf-file. The OPTIC CIRCUS magazine #3 focuses on templates, and how you can make use of them.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.